Verhuizen

Heb je tips voor deze pagina gebruik dan het contactformulier.

[adrotate group=”6″] Jacobs verhuizingenVerhuizen naar Noorwegen is een van onze specialiteiten. De medewerkers van Jacobs verhuizingen kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij van Jacobs verhuizingen zijn gewend om in Noorwegen een verhuizing te laden of te lossen. Voor een zorgeloze verhuizing naar Noorwegen, bent u bij ons aan het juiste adres.

We verhuizen regelmatig naar en vanuit o.a.: Stavanger, Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Trondheim, Sotra, Tingvoll, Bergen, Alesund, Drammen, Moss, Larvik, Halden, Narvik, Vindafjord, Hamar, Balestrand, Haugesund, Tofte, Nannestad, Sandnes, Sarpsborg, Kristiansund, Langesund, Lillehammer, Harstad, Tromso, Raelingen en Fredrikstad.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs verhuizingen B.V.

 •

Noorwegen is een fantastisch land om in te wonen. Rust en veel ruimte. Mogelijkheden genoeg voor hen die de handen uit de mouwen willen steken. Maar Noorwegen kent ook lange afstanden, je maakt meer kilometers dan bijvoorbeeld in Nederland. De woonlasten zijn wel redelijk vergelijkbaar. Eten en drinken zijn er duurder, vooral alcohol en tabaksproducten maar daarentegen is wegenbelasting en woonbelasting weer lager. Je kunt natuurlijk zelf verhuizen of gebruik maken van verhuizers.