Jacobs verhuizingen

jacobs-verhuizingen-200x60 Het verhuizen van (delen van) de inboedel naar Noorwegen is complex. Daarom kiest 90% voor een Erkend internationaal verhuisbedrijf, gespecialiseerd in verhuizingen naar en vanuit Noorwegen. Verhuizen naar Noorwegen is geen kleinigheid en er moeten een hoop zaken worden geregeld. Zo moeten er bijvoorbeeld douane documenten worden opgesteld en inventarislijsten worden opgemaakt. Wij van Jacobs verhuizingen zijn ons daar zeer van bewust en nemen al deze zaken graag bij u uit handen. Daarom komen wij van Jacobs verhuizingen voor de verhuizing persoonlijk bij u langs om al uw wensen en vragen met u door te nemen. Daarna nemen wij het verder graag van u over, zodat u zich er bijvoorbeeld geen zorgen over hoeft te maken of uw glaswerk goed is verpakt of dat de boot wel op tijd is geboekt voor de overtocht. Wanneer u vanuit Noorwegen naar Nederland verhuist, dan helpen wij van Jacobs verhuizingen u natuurlijk ook graag.

Jacobs verhuizingenVerhuizen naar Noorwegen is een van onze specialiteiten. De medewerkers van Jacobs verhuizingen kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij van Jacobs verhuizingen zijn gewend om in Noorwegen een verhuizing te laden of te lossen. Voor een zorgeloze verhuizing naar Noorwegen, bent u bij ons aan het juiste adres.

We verhuizen regelmatig naar en vanuit o.a.: Stavanger, Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Trondheim, Sotra, Tingvoll, Bergen, Alesund, Drammen, Moss, Larvik, Halden, Narvik, Vindafjord, Hamar, Balestrand, Haugesund, Tofte, Nannestad, Sandnes, Sarpsborg, Kristiansund, Langesund, Lillehammer, Harstad, Tromso, Raelingen en Fredrikstad.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs verhuizingen B.V.