Uncategorized

Fietsvakantie in Noorwegen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

romsdalen-cycling-norway-194Tijdens een fietsvakantie in Fjord Noorwegen zult u een gevarieerd landschap met bergen, heuvels, groene dalen, watervallen en eilandjes overal om u heen ervaren.

Bestemmingen

De smalle Geirangerfjord met haar steile omliggende bergen staat op de Werelderfgoederenlijst van UNESCO. De Nationaal-Toeristische Route Geiranger – Trollstigen is ideaal voor een spannende fietsvakantie over steile, slingerende bergwegen met spectaculaire uitzichten over het fjordenlandschap.

Sunnhordland, zuidelijk van Bergen, is een regio met vele eilanden en fjorden. Het reizen langs de kust is eenvoudig met de vele snelveren die u naar interessante startplaatsen brengen waar u de vele eilandjes kunt ontdekken. Ga bijvoorbeeld de ene dag eilandhoppen, en de volgende dag tussen de bergen en gletsjers fietsen.

In Romsdalen kunt u schitterende fietspaden langs de schitterende Romsdalsfjord volgen, maar ook avontuurlijk uw eigen pad trekken, of over smalle bergpaadjes met de mountainbike diep de bergen ingaan. Romsdalen is het startpunt voor een driedaags avontuur per mountainbike naar Oppdal. Lees meer op visit Norway….

Write A Comment