Nieuws

Fjordline

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dagelijkse afvaarten het hele jaar rond in 2013! Met 2 nieuwe schepen biedt Fjord Line nu regelmatig dagelijkse afvaarten aan tussen Bergen, Stavanger en Hirtshals, en tussen Langesund en Hirtshals.

Fjordline

MS Stavangerfjord en de MS Bergensfjordzijn Fjord Line’s nieuwe cruiseferries op de route Bergen, Stavanger, Hirtshals en Langesund vanaf 2012 en 2013, zodra er dagelijkse afvaarten zijn vanuit alle havens.

MS Stavangerfjord’s eerste reis staat gepland voor maandag 1 oktober 2012. Dezelfde dag zal de MS Bergensfjord rond 8 uur voor de laatste keer in Bergen arriveren . Om 2 uur zal de nieuwe MS Stavangerfjord haar eerste commerciële reis maken naar Stavanger, Hirtshals en Langesund.

Het nieuwe schip de MS Bergensfjord zal 6 maanden later volgen op dezelfde route. Fjord Line zal vanaf dat moment afvaarten verzorgen vanuit alle havens.

De ferries zijn voorzien van restaurants, cafes, taxfree winkels en beschikt over faciliteiten voor bijeenkomsten en vergaderingen. Beide ultra moderne schepen zijn voorzien van 300 hutten waarvan een groot deel suites zijn. De capaciteit bedraagt circa 1,500 passagiers. In de ruimen is plaats voor 600 auto’s met een roll-on-roll-of systeem en een kleiner aantal in combinatie met vrachtwagens en ander zwaar verkeer.

Daarnaast zal, de high-speed catamaran Fjord Line Express, dagelijks afvaarten maken tussen Kristiansand en Hirtshals gedurende het zomerseizoen.

Voor boeking en informatie : www.fjordline.com

Comments are closed.