Nieuws

Luister mee naar de Noorwegen ervaringen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Luister mee naar de ervaringen uit Noorwegen

Op de redactie van allesovernoorwegen.nl komen veel berichten binnen, zo ook de volgende die wellicht leuk is te volgen voor (potentiële) emigranten.

Arie Bakker uit Kviteseid (Zuid Noorwegen) schrijft :
Wij willen jullie er even op attenderen dat wij al een tijdje een podcast publiceren over het leven in Noorwegen. Een podcast is een luisteraflevering op internet, een soort radioprogramma dat je kunt beluisteren wanneer je maar wilt.

Ervaringen van Nederlanders in Noorwegen

Janneke en ik zijn in 2012 (vijftig plussers) naar Noorwegen vertrokken en hebben hier inmiddels naar volle tevredenheid een compleet ander en nieuw leven opgebouwd. Natuurlijk praten we nog altijd vaak over het leven hier in Noorwegen, zeker in relatie tot Nederland en deze gesprekken waren de reden om een podcast te gaan maken.
Een podcast luisteren is geheel gratis. We hopen zo andere Nederlanders te kunnen informeren en vooral te enthousiasmeren.

Jullie kunnen onze afleveringen beluisteren via iTunes (podcast: wonen in noorwegen) en via soundcloud.com. Ook hier kun je de podcast vinden onder wonen in noorwegen.

We hopen dat jullie de interesse en tijd hebben om er eens naar te luisteren. Hier is alvast de link naar één van de afleveringen, al gaat die dan toevallig over wat wij als minpunten ervaren van het leven hier. https://soundcloud.com/woneninoorwegen/wonen-in-noorwegen-aflevering-5. Alle afleveringen tot nu toe staan hier: https://soundcloud.com/search?q=wonen%20in%20noorwegen

Veel luisterplezier.

Write A Comment