Informatie

Schrijf je levensverhaal in Røros

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Schrijf je levensverhaal in Noorwegen!

RørosNoorwegen in de winter is heerlijk. Het stille landschap in de sneeuw geeft rust en ruimte. Je alledaagse beslommeringen laat je een weekje achter je en je hebt alle tijd om aan jezelf te besteden. Heerlijk slapen in aangename Noorse hutten, waar je lekker het houtkacheltje kunt opstoken. Deskundige, enthousiaste begeleiding van mensen die genieten van hetgeen ze over willen dragen. Proeven van de Noorse keuken, genieten van de natuur, dát is de sfeer waarin de cursus ‘Schrijf je levensverhaal’ gegeven wordt.

Bijzondere mensen, bijzondere verhalen.
Veel hooggevoelige mensen zijn met een ware zoektocht naar zichzelf bezig om hun hooggevoeligheid een plaats te geven in hun leven. Of kijken terug op hun leven nu ze eenmaal hun hooggevoelige kant hebben ontdekt. Je ervaringen een plaats geven voor jezelf, of vanuit de wens om je verhaal te delen met je familie of andere hooggevoelige mensen, wat de reden ook is, in deze cursus krijg je alle gelegenheid om je levensverhaal te schrijven en er op te reflecteren!
In een viertal workshops helpt schrijver Sam Witte je met de opzet van je levensverhaal en je schrijfproces. Door middel van praktische opdrachten krijgt je levensverhaal steeds meer vorm.
roros levensverhaal
Individuele begeleiding
Tijdens deze week is er voor iedereen ruimte voor een individueel coachingsgesprek van een uur met Sam om de puntjes op de i te zetten. Persoonlijke reflectie krijg je door middel van een Natuurcoachsessie van 1,5 uur met Yann Riksen.

Balans cursus en vrije tijd
Tijdens de week is er ruimschoots gelegenheid om te werken aan je eigen verhaal en te genieten van de natuur om je heen. Een heerlijke hondesleetocht behoort tot de mogelijkheden en we bezoeken het historische stadje Røros.

Herkenning
Herkenning vinden in de verhalen van anderen is voor veel hooggevoelige mensen een verademing. Hoe zou het zijn om jouw verhaal in een boek vorm te geven? Bij voldoende belangstelling kunnen de verhalen zelf gebundeld worden tot een gezamelijk boek!

Maximum aantal deelnemers: 10

Wil je meer info? Neem snel contact op met Yann Riksen via yann(@)samenwever.nl of 06-24509245

Write A Comment