Informatie

Seter Brygge, wonen en vissen aan de kust van Noorwegen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Seter Brygge Noorwegen, een fantastische plek!

Sætervika is een kleine gemeenschap aan de kust in het midden van Noorwegen. De gemeenschap heeft zo’n 75 inwoners van diverse leeftijden. Graag komt de gemeente in contact met mensen die zich willen vestigen in Sætervika, om zo de continuïteit van deze gezellige en bruisende plek in Noorwegen te waarborgen.

Wonen en vissen in Seter Brygge

Er is een school met 15 leerlingen en een kleuterschool met 4 pupillen. Er is een lokale supermarkt, een cafe en een prachtige natuur. De omgeving leent zich bijzonder voor vissen en de jacht. Seter Brygge heeft diverse hutten en appartementen te huur. Veel vissers en toeristen weten de weg te vinden in het seizoen dat loopt van maart tot oktober.

De mensen in Seter Brygge zijn er van overtuigd dat dit een fantastische plek is om kinderen te laten opgroeien en om te wonen in de schitterende natuur. Er wordt geholpen bij huisvesting en werk.

Interesse in een heerlijke plek in Noorwegen? Kom eens kennismaken en kijken wat wij te bieden hebben. Veel informatie vind je via  : www.seterbrygge.no
Graag tot ziens!

Rune Sæther, manager Seter Brygge
Mail: post@seterbrygge.no
Bellen met  +47 48 14 24 00

Comments are closed.