Reizen

Tip : Kleivenes camping

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kleivens camping Stryn

Kleivenes Camping Noorwegen

Vlakbij de plaats Stryn, een gemeente en skigebied gelegen aan de Nordfjord in de Noorse provincie Sogn og Fjordane, ligt camping Kleivenes. De gemeente bestaat uit de hoofdplaats Stryn en aan beide zijden van het fjord de dorpen Loen, Olden, Innvik, Utvik, Nordsida en Markane. Deze familiecamping is prima geschikt voor een kort of langer verblijf om de regio te leren kennen of bijvoorbeeld als u de volgende dag door wilt rijden naar de Geiranger of Trollstigen. In het laatste geval kwam de allesovernoorwegen redactie op deze camping terecht. De camping is direct aan de RV15 gelegen. Het Schermafbeelding 2016-07-24 om 10.12.45langsrijdend verkeer is wel hoorbaar op de camping maar het sanitairgebouw staat er nog tussen. Wij hebben het niet als vervelend ervaren.

vinkjeDe ontvangst is prettig. De camping wordt door een Noorse familie gedreven en bestaat al sinds 1952. Bij de receptie (onder het woonhuis) worden ook wat etenswaren verkocht.

vinkjeDe algemene indruk van deze camping in Noorwegen is prima. Er staan wat hytter te huur, een aantal vaste plaatsen met voornamelijk Noren en voldoende plaats voor tent, caravan en camper. Voor de caravan en camper zijn er stroomaansluitingen en mogelijkheden voor loze van water en toilet of het bijvullen van de watervoorraad.

vinkjeHet sanitairgebouw aan de voorzijde van de camping is van alle gemakken voorzien en bijzonder schoon. Er zijn voldoende toiletten en de douches zijn prima. Verder vind je er een keuken waar maaltijden klaar gemaakt kunnen worden, er is een TV kamer en een flinke ruimte om te eten. Ook voor backpackers ideaal.

vinkjeDe prijs van de camping is prima. Op de website van Kleivenes vind je alle informatie. Voor een camper of caravan met 4 personen betaal je ongeveer 20 euro per nacht.

vinkjeOnze algehele indruk is prima. De camping krijgt van ons een Zoover waardering van 8,1. Voor kinderen is er een o.a. een trampoline. Er zijn bootjes te huur voor als je wilt vissen op het voor de deur gelegen meer (wel de RV15 oversteken).

Phone : +47 578 77 513
Address :
Kleivenes Camping
N-6783 Stryn
Gps
N 61.92893 : E 6.848472

 

Comments are closed.