Nieuws

Vakantiebeurs

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Noorwegen weer groots op de Vakantiebeurs aanwezig!
Van 12 tot en met 16 januari vindt weer de jaarlijkse Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is de uitgelezen plek om informatie te verzamelen voor de vakantie en gericht specifieke vragen te stellen aan de bestemmingen op de stands.

Natuurlijk hoopt VisitNorway.nl dat u dit jaar (weer) kiest voor Noorwegen! Verleid worden door de Noorse fjorden, bergen en meren? Breng dit jaar een bezoek aan de hanzesteden Bergen en Stavanger, of reis naar de Noordkaap, het noordelijkste puntje van Europa. Ontmoet rendieren en hun Sami-herders, smul van verse zalm en garnalen in Oslo of maak een prachige meerdaagse wandeltocht door een van de nationale parken in Fjell Noorwegen (midden Noorwegen). Kayak door smaragdgroene meren, logeer in een zogenaamde `hytte`(Noors vakantiehuisje), of fiets de bekende mountainbiketocht `Rallarvegen`. Noorwegen is een plek om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen! VisitNorway.nl is te vinden in hal 10, stand C050.
In deze nieuwsbrief staan nieuwtjes over de Noorse bestemmingen en reisorganisaties die op de Vakantiebeurs aanwezig zijn.

Comments are closed.