Fjordline Ferry NoorwegenNa Noorwegen met Fjord Line

Fjord Line is een moderne en populaire rederij die veilig en comfortabel vervoer tussen Noorwegen en Denemarken verzorgt. Onze veerboot “MS Bergensfjord” vaart tussen Bergen en Stavanger in Noorwegen en Hirtshals in Denemarken. Onze snelle veerboot “HSC Fjord Cat” (Fjord Line Express) vaart tussen Kristiansand (Noorwegen) en Hirtshals (Denemarken). Fjord Line brengt u comfortabel naar Denemarken of Noorwegen en plaatsen zoals Aalborg, Skagen, Legoland, Voss, Fløien in Bergen en nog vele andere plaatsen!

Mindervalide:
Fjord Line legt een sterke nadruk op veiligheid. Daarom is het ook niet mogelijk om mindervalide hutten aan boord van de MS Bergensfjord online te boeken. Het is belangrijk dat onze medewerkers vertrouwd zijn met de aard en de mate van een handicap – om redenen van veiligheid.

Aan boord van de Fjord Line Express is geen lift aanwezig. We raden rolstoelgebruikers en mensen met een handicap aan basisstoelen te boeken en te verblijven op het dek 1, omdat de enige toegang tot de Comfort Class stoelen mogelijk is via een lange trap.

image001

Fjord Line adviseert u voor het boeken eerst contact op te nemen met Fjord Line NL via 043 327 00 61. Onze medewerkers kunnen u goed informeren over de mogelijkheden voor mindervalide aan boord van de Fjord Line Express en MS Bergensfjord